10 Şub 2013

Fransiz balkona Uygun Tul Modelleri ve Resimleri





Fransiz Balkona Uygun Perde Modelleri ve Resimleri




Fransiz Balkon Ferforje Modelleri ve Resimleri




Fransiz Balkon nedir?

   İlk kez Fransa'da uygulama alanı bulduğundan dolayı Fransız balkon ismini almıştır. Balkonların küçük olduğu ve balkona açılan, genelde kaplamı cam sistemlerinin olduğu balkon tiplerinde uygulanmaktadır.
   Yer üzerine 90 cm uzunluğunda dikme üzerine oturtulan alüminyumların aralarına monte edilen bir (1) ile (5) arasında isteğe bağlı olarak değişen ince alüminyum ara hatlarının montaj edilmesiyle oluşur. Buna alüminyum literatüründe Fransız balkon korkuluk adı verilmektedir. Fransız balkon'u isteğe bağlı olarak değişik şekillerde uygulanabilir. Camlı, camsız, ara hatlı modeller veya özel tasarımlar isteğe bağlı olarak yapılabilir.

Aluminyum camlı balkon korkuluk modelleri ve resimleri




2013 Fransiz Balkon Cami Modelleri ve Resimleri





6 Şub 2013

Aluminyum Küpeste Korkuluk Nedir?

Alüminyum Küpeşte Nedir? Merdivenlere, balkonlara, havuz kenarlarına ve inşaatların birçok bölümüne emniyeti ve hoş bir görünümü sağlamak için alüminyum profiller kullanılarak yapılan dekorasyona alüminyum küpeşte denir.

Alüminyum Küpeşte Fiyatları: Alüminyum Küpeştenin belirli bir fiyatı bulunmamaktadır. Firmalardan firmalara göre değişen alüminyum küpeştenin fiyatlarını, kullanılan malzemenin çokluğu ve kalitesi belirlemektedir.


 

Geçiş Kontrol Sistemleri

Biometrik parmak izi okuyucu cihazların kullanım alanları oldukça geniştir.Yüksek güvenlik ve kolay erişimi konforlu bir şekilde sunmanın yanı sıra otomatik veya manuel kapılarla ve turnike sistemleri ile mükemmel uyumla çalışır.Bilgisayar kontrolü altında personel giriş çıkış saatlerini kaydetmesi de başka bir özelliğidir.Size ve firmanıza zaman ve işgücü kazandırırken çağdaş bir görünüm katacaktır.

Silikon Dış Cephe Sistemleri

Silikon giydirme cephe sisteminde çerçeveler içeride kalarak görünmeyecek şekilde camlara silikon ile sabitlenir. Dışarıdan bakıldığında sadece cam kaplama görülür ve derz aralıklarında EPDM fitiller uygulanarak derinlik kazandırılır. Bu sayede binanız daha şık ve modern görünür. Gizli kanat yapılması istendiğinde sabit ve kanat profilleri aynı olduğu için bina içi görünüşünde bütünlük sağlanmış olur.

5 Şub 2013

2013 Motorlu Kepenk ve panjur Sistemleri



2013 Balkon Kupeste ve Cephe Sistemleri Modelleri,Resimleri ve Cesitleri



2013 Cam Oda Sistemleri Resimleri, Modelleri ve Cesitleri





Cam Oda Sistemleri nedir?

   6 mm, 8 mm ve 10 mm temperli cam kullanılır. Bu nedenle rüzgara ve darbelere karşı dayanımı yüksektir.

 *Cam panellerin yükünü üstte yer alan 4 adet tekerlek sistemi taşır.

 *Cam-profil bağlantısı özel yapıştırıcı ile yapılmakta ve mekanik bağlantı ile desteklenmektedir. Cam-profil bağlantısında silikon kesinlikle kullanılmamaktadır.

 *Camların birleşim yerlerindeki kapama amaçlı kullanılan profiller, görüşü kesmemek için şeffaf olarak tasarlanmıştır.

 *Aluminyum profiller, eloksal, beyaz ve kahverengi olmak üzere 3 renktir.

 *Cam paneller sağa, sola veya her iki tarafa toplanabilir.